De maan die staat
Hoog in de lucht
Kijken op ons neer
Niemand die ze missen zal
Van oost naar west
Van noord naar zuid
Elke nacht opnieuw
Hoe ze het doet
Een vraag voor mij
Maar telkens is ze er
Haar werk die nooit stoppen zal
Een aantrekking die ze nooit verliezen zal
De aarde waarvoor ze werkt
De mensen die ze doet dromen
Niemand die ze vergeten zal