Een goudstralend streepje
opkomende zon,
doet me weer
denken
aan jouw.
Wat hadden die ogen van jouw ?
Wat was er met mijn hart ?
Eindelijk
verdwenen kilte en kouw.
Die smolten
als sneeuw voor de zon,
En dat kwam
maar enkel
door het kijken
naar jouw.
......... poema ..........