een lijn is recht,
niemand weet wat ze zegt
een cirkel is rond,
en blaft niet als een hond
ze spreken niet,
maar niemand die ziet,
wat ze willen,
soms willen ze
je killen
ze spreken met hun gevoel,
lach niet,en hou je smoel
je vindt het dom om over te denken,
en je oog erop te wenken
zoals die éne hond,
is een cirkel rond
je ziet het,
als je wil
je ziet wat je wil,
ik zie geen verschil
ze hebben beide een manier van spreken,
maar kwil eigenlijk niet wreken,
op jou,
kweet niet wrm ik zou
je vindt gewoon de tijd niet om over bepaalde dingen te denken,
en ergens je oog op te wenken.
ik kan het je niet kwalijk nemen