Langzaam verlies ik de grip
de grip op het verleden
hoopvol richt ik me op het heden
tevergeefs probeer ik het te vergeten
maar wat ik ook probeer
het blijft onbewust aan me vreten
Langzaam komt weer dat gevoel naar voor
als of iemand het fluistert in mijn oor
maar niemand die het hoort niemand die het ziet
want het verleden boeit hun niet