.:: DeDiCatEd 2 My TruE LoVe 4LiFe: RoNNy ::..
Je zei me een aantal keer..
Ik kap ermee, ik wil niet meer..
Toch was ik doof voor wat je zei
ik dacht niet, luister anders is het voorbij
Ik dacht alleen
Waar wil je heen?
Wil je me kwijt
Is dit een verwijt?
Telkens ruzie door verschillende gedachten
Afgewisseld met mooie tijden die de ruzies verzachten
Telkens weer een gevecht...
Tusssen 2 mensen, die zo erg aan elkaar zijn gehecht
Na de zoveelste ruzie, de zoveelste strijd
Kreeg ik pas echt spijt
Toen je zei: Ik wil niet meer je liefde zijn
Geen ruzie meer, nooit meer pijn
mijn ogen traanden, Mijn hart bloedde
Ik waagde telkens een poging om je weer te zoenen
Je wilde wel maar kon niet meer
Moe van alle ruzies, dit was de zoveelste keer
Je hart wilde mij wel maar je verstand sprak hem tegen
Ondertussen bleef ik mijn tranen wegvegen
Ik verlangde zo naar jou...
Nu besefte ik pas hoeveel ik van je hou
Gelukkig zag een engel mijn gevoelens zo diep
,,Geef haar nog een kans!" is wat hij riep
Je voelde toen voor 1 seconde
Hoe jou woorden mijn hart verwonde
Omdat jou hart nog steeds voor mij koos
Was je opeens niet meer boos
Je hebt me toen nog 1 kans gegeven
Vanaf dat moment kon mijn hart weer overleven!