Die eerste kus,
ik zal ze nooit vergeten.
Niemand mocht het weten.
Het was toch maar een eenvoudige kus?
Toch was die kus speciaal,
het veranderde ons helemaal,
maar dat besefte ik pas later.
Nu is het over,
nu is het voorbij.
Maar deze gedachte blijft
voor altijd in mij.