ik heb veel gedacht
en veel gewacht
gedacht over jou
gewacht op antwoorden van jou
het denken stopte af en toe
maar dan was er ander gedoe
in mijn hoofd aan rondcirkelen
waar ik geen touw aan vast kon wikkelen
ik krijg geen antwoorden van jou
ook als ik dat graag willen zou
nu kan dat gewoon nog niet
niet dat het jou gene ene biet
interesseert wat er in me om gaat
je zou graag komen met een goede daad
ik kijk er naar uit
jou te zien, heelhuids
want er niet zijn, dat mag je niet
want dan kom je op een gebied
dat niet voor jou bestemd is
daar zit je helemaal mis
ik wil je zien
zien dat je bestaat is wat ik verdien
kom gauw terug bij mij