Toch
_______________
Ik kijk je na vol verlangen
En je merkt het niet
Onzichtbare tranen op mijn wangen
Ik wil gewoon dat je me ziet
Ik weet dat je niet van me houden kan
En toch droom ik steeds van jou
Hoe moet ik je vergeten, dan?
Weet toch dat ik van je hou
...