Met onzichtbare handen
pak ik je gezicht vast
en veeg met mijn duimen
je tranen weg
ik weet mam dat ondanks
het niet erg zou zijn
je het ons niet wil laten voelen
jouw tergende pijn
Ik huil met je mee
zou willen zeggen
als een moeder tegen haar kind
geef mij de lasten
tot je jezelf ooit weer vind
maar dat zou je nooit toelaten
wij betekenen teveel
de mooiste lieve moeder