ik moet lang reizen
dat vind ik niet erg
ik heb honger
dat vind ik niet erg
jij bent te laat
dat vind ik niet erg
ik bevries van de kou
aan iedereen zal ik me ergeren
behalve aan jou
wat maakt me zo vrolijk?
wie maakt me zo gek?
wat maakt me zo begripvol?
wie maakt me zo tolerant?
Ik prijs me gelukkig
dat jij in mijn leven bent beland!