ik sluit men oge
lang uitgestrekt
onder de bomen
de wind danst zachtjes
naast men lichaam
geeft het verlangen en het eenzame gevoel
geen kans
trane van verlange
toch een goed gevoel
want ik lig hier naast je
in je arm
ik wou dat ik hier altijd
kon ligge
met jou
zachtjes tegen je aan