IK zit hier
het is stil en kil
ik kijk voor de honderdduizendste keer
naar die speciale foto
wij tweeen
elke dag word ik wakker
en zeg
"wat hou ik van je"
je betekent zoveel voor me
Ik wil zo graag weer m'n leven met jou delen
maar het lot heeft dat belet
daar sta ik elke dag bij stil...