Voor even vaar ik nu alleen met het bootje van onze liefde over de zee, ik weet het wel normaal zit je er met zen twee!
Door storm, wind, en hoge golven, dat is wat je in de liefde voor elkaar doet.
Maar af en toe weet je het wel, dat die andere nog moet groeien, gewoon in het leven, hoe ze het zelf zal indelen en beleven, je voelt het wel, het vergt veel van haar moed.
De keuzes die we in het leven moeten maken zijn soms heel moeilijk, kies je voor jezelf, of voor al die anderen?
Je vecht voortdurend met jezelf, het is een harde strijd, en jij alleen kan er wat aan veranderen.
Maar vergeet nooit, op jouw zal ik blijven wachten, proberen een beetje van je pijn te verzachten.
Ik blijf in dit leven van je houden, want ik heb dan ook in deze liefde veel vertrouwen.
Ik weet het wel, ik blijf je het maar zeggen, ik hoef het ook aan niemand meer uit te leggen.
Want elke dag weer opnieuw blijf ik je missen, nee, het kan echt niet dat ik me in deze liefde zo zou vergissen.
Daarom blijf ik voor eeuwig in ons geloven, want niets of niemand kan mijn liefde voor jouw doen doven!
VOOR JOUW ALLEEN !!!!!