In mijn hartje blijf ik achter met de pijn,
Zal het nooit meer zoals vroeger zijn?
beseffen jullie wel
Jullie hebben ons bijna van het leven beroofd.
Zonder enige reden bijna ons kaarsje gedoofd !
Het raakt me heel diep van binnen
het onnodig kwetsen van mensen
dan raak ik buiten zinnen.
Nieuwjaars nacht was het raak.
opeens kwamen er mensen vol met wraak.
Ze wilden zich op een ander wreken
en deden de meest afschuwelijke streken.
bedenk toch dat zoveel haat
op een keer bij jezelf naar binnen slaat.
Weer die onrustige nachten
en allerlei dingen gaan door mijn gedachten.
ik ben vreselijk bang
een warme traan rolt over mijn wang.
Hoe kan ik mijn kind hier ooit tegen beschermen?