Hi ik ben sugarlee mijn geweten spreekt
ik heb 2 hoofden talloze stemmen in de nacht
liefjes engelen luisteren met mij mee als ik
langs jullie bedjes dwaal jullie bekoren zal
jullie ogen zal openen jullie geheimen zal vertellen
die niemand nog kent geloof mij ik ben een dwalende
engel sugarlee, vrij niet zomaar met elk meisje die
ik tegenkom ben geen player nee meer een schatje in de
nacht als jullie liggen te dromen over dingen die jou
bezighouden ben een kind van god die liefde niet
verboden heeft nee hij gelooft er zelfs in daarom zijn
wij nu hier de wereld is corrupt volgens bronnen uit het
land der engelen maar sugarlee is een echt doetje onder
die engelen zij houden van hem sugarlee zegt stop met
drugs kinderen in nood dwalende zielen sluit je aan bij
sugarlee, stop met het zuipen of zuip je klem whatever
nee sugarlee is een vredig engeltje op aarde en houd van
jullie vergeet dat nooit als ik langs jullie bedjes dwaal
* sugarlee is een engel *
* ik ken zijn naam limbo betekent hel op aarde *