Perfect, ik haat het woord
Het klinkt zo negatief
Zo duivels, de perfecte moord
Perfect klinkt toch niet lief?
Niemand is perfect, dat is wat m’n je leert
Het schijnt me dat perfectie, bij mij toch,
Enkel mijn gebreken accentueert
Perfecte mensen zijn helaas bedrog
Gebruik niet “perfectie”, dat is te krachtig
Noem het liever volmaaktheid
Dat klinkt zo verheven, zo prachtig
Allesomvattend, volmaakte schoonheid