Ik wil je wat vragen
Als dat mag?
JE hoort me al klagen
Maar hield van me sinds je me zag
Wil je met me verder
Je hele leven lang?
Dan ben ik jou redder,
Het is dan jou hart wat ik vang.
Ik heb alleen de waarheid niet verteld
Over mijn leeftijd
Spijt is wat mij nu velt
Ik heb zo grote spijt.
Nou ben je wat jaar ouder
Dan je gisteren nog was
Maar mijn liefde word slecht kouder
Als ik nu weer pas
Voor jou ga ik door
Waar ik aan begonnen ben
Daar ga ik voor
Zolang ik je ken.
Hou van jou
Esther