Men lief paardje,
waarom ben je daar nu niet?
Daar waar jij je lichaam achterliet?
Jij was het paard waar ik dol op was,
waar ik in stal urenlang bijlag.
Van wie ik nachten lag te dromen,
en waar nu de tranen voor blijven stromen.
Ik wou dat je me nog 1x bezocht,
maar het gaat niet... het lot heeft je gekocht.
Maar nu waak je over me,
over land, zee en hei,
ik denk aan je,
en jij,
jij denkt aan mij...