Ik heb er nog maar een paar keer over gepraat
alsof door praten die gedachte weggaat
Ik weet niet meer wat ik moet denken,
moet ik mezelf ervan verdenken
dat ik zo ben,
dat ik niet weet hoe ik ben,
dat ik niet weet wie ik ben
Waarom is alles ineens zo moeilijk?