Je houd van haar.
Ik kan het niet begrijpen
en dat wil ik ook niet.
Ik kan het niet verstaan ,
dat je op mijn eerlijke
reactie niet bent op ingegaan.
Je was maar 14 dagen een gewelig
lief van mij.
Toen lied je mij in de steek
en dan drong het tot me door :
ik wil geen jongen meer hoor
Er twee maand niet goed van
geweest en dan lied ik je
weten dat ik je eindelijk
was vergeten.
Twas een leugen gewoon omdat
ik dacht dat ik het zo kon
verwerken maar neen
het is mij niet gelukt .
Altijd maar tranen een groot
geblijt en toch ben ik je
voor eeuwig en altijd kwijt.
Een tijdje later kom ik dan
van jou te horen dat je een
heleboel dingen over men
zusje wou uitsporen.
Nu ben je zot van men zus eerst
was je dat van mij
allé dat hoop ik toch ,
dat denk ik toch .
Ik kan het niet meer
zien ik kan het niet meer aan
dat je heel die tijd mijn zus
zag staan.