treuren
Ik hoop,al is het maar heel even,
dat ik het verleden deel met jou
nog eens mag delen.
Alles vergeten wat er is gebeurd
ook als je mij helemaal niet meer
goed keurt.
Gewoon even dat gevoel dat ik weer
de jouwe ben.
Jammer genoeg zal dat alles nooit
meer gebeuren en zal ik nog langer
dan 6 maand om je treuren.