ik zit hier nu
achter men pc-ke
aant denke aan
de fijne dingen
die k samen met u heb beleefd
k word niet goed
als k eraan denk
da dit miss volgend jaar voorbij is
da is t nu
leven zuigt
dan denkt ge
da ge een beste kammeraad hebt
en dan word dat gevoel verpest
door t feit da ge elkaar
miss t volgende jaar
niet meer zult zien
k heb schrik voor dat
voor hetgeen da onze vriendschap
gedaan gaat zijn
en als er 1 iets is
da ik nooit zou wille
is het dat wel
maatje, ge zijt echt
de beste kammeraad die k ooit heb gehad
en k hoop da
da zo blijft
ge zult nu wel denke bij t leze
van what the f*ck
ma ja
da is hoe ik mij voel
-jensie-