Vandaag voel ik me zo moe, emotioneel zo leeg, maar wat wil je ook het is zo'n heel gedoe!
Ik wou dat ik voor even hier weg was, naar een fantasiewereld hier ver vandaan, waar je niet aan al die harde werkelijkheid moet denken, waar mooie dromen ontstaan.
Waar iedereen gelukkig is, het zonnetje vrolijk schijnt, de dieren al lachend met elkaar spelen, nee, in die wereld is er niet veel mis!
Daar waar je kan lopen over het water, daar moet je echt niet denken aan later.
Niemand hoeft daar iets te zeggen, je kan er al je grenzen verleggen.
Een wereld van pure schoonheid, een gevoel van diepe geborgenheid.
Maar nu zit ik hier zonder al mijn dromen, ze werden me plots ontnomen.
Ik voel nu maar alleen de harde werkelijkheid van het gemis in mijn hart, het geeft me echt veel smart!
Nu kan ik me alleen maar in die harde wereld wanen, van al mijn uitgedroogde tranen.
Waar de grijze wolken wenen, in de overvolle meren, waar al mijn geluk nu is verdwenen!
Mis je