Vliegen in de wind
Ik vlieg
In de wind
Laat me meevoeren
Door luchtstromen
Ik vlieg
Oneindig ver
Richting sterren
En de maan
Ik vlieg
Door mijn leven
Al vliegend, zie ik
Elk levensmoment weer
Wind voert
Me mee
Met briesjes
Zachtjes en teder
Ik vlieg
Langs geliefden
Langs familie
Langs vrienden
Kus ze voorzichtig
Samen met
De wind
Een oneindige kus
Vliegen in de wind...