Ik dacht dat ik voor jou perfect moest zijn,
want jij was zo perfect en dat vond ik echt niet fijn!!
Ik had de gedachte dat je me te min vond voor jou,
en lieve schat, je weet dat ik zielsveel van je hou.
Ikzelf ging me te min voelen,
weet je nu wat ik wilde bedoelen?
Wanneer ik niet bij je wilde zijn?
Want wanneer jij tegen je vrienden zei: dit is de mijn!!
Ging ik denken: wat als zij zeggen dat je beter krijgen kan?
Ja, wat dan?
zou je me laten vallen, of niet?
Dit probleem doet me nu nog steeds heel veel verdriet.
Kan iemand me hieruit verlossen?
of ik verstop me in de bossen!!