*=~=*
dromen is meer dan een wonder
je kan er niet zonder
ze zijn niet altijd waar
maar ze staan altijd voor je klaar
in je dromen kan je terugvallen
op andere gedachten dan die wat alles vergallen
soms zijn ze goed
soms vervullen je ze met nieuw bloed
het kan je soms doen verrassen
hoe ze je je doen aan hun aanpassen
een nachtmerrie is een waarschuwing
of soms gewoon maar een luttel ding
ze doen je denken aan het heden
aan de toekomst en het verleden
ik denk dat je erin moet geloven
als ze iets goed beloven
en ze gewoon vergeten
als ze door iets kwaads zijn bezeten
ze leiden je door het dagelijkse leven
al is het maar voor even
ze steunen je in alle tijden
in het genezen en in het lijden
in de liefde en in de pijn
zullen ze er altijd voor je zijn
of ze je ooit iets kunnen beloven
daar kan jij alleen in geloven
het zijn de jouwe en niet zomaar van iedereen
een droom van jou , zo is er maar een
*=~=*