3 jaar geleden is het nu al
maar als ik je zie kriebelt er vanal
ik vrij al bijna 7 maand gelukkig
maar toch nu jij vrijt ben ik zeer nukkig
ik heb je zelfs gekoppeld
wist niet dat het zo een pijn ging doen
de verhalen de smsen alles mag ik weten
en tja dan is het moeilijk om je te vergeten
niemand weet er iets van
niemand weet hoe ik me voel
maar telkens als ik hoor hoe hij zegt ik hou van jou
komen er traantjes in men ogen en krijg ik het kou
Wat moet ik doen weet het niet meer
wil niks zeggen want dan doe ik mijn vriendin en hem zeer
maar nu doet het pijn diep in mijn hart
och ja zal er wel mee moeten leren leven
ik heb een schatje en daar hoe ik veel van
toch ben ik jaloers op hem en op jou
want misschien diep in men hartje wil ik dat hij van me houd