Hemels is het als ik je mag ontdekken,
als ik je mag leren kennen.
Zachtjes voelen over je warme huid,
teder proeven van je wezen.
Elk stukje van je lichaam,
laten genieten van mijn lippen.
Zoenen, likken, kussen, strelen,
elk plekje en teken beminnen.