Ik weet dat je het wil, meisje
Het zal zo veel pijn besparen, meisje
Je denkt dat het beter is, meisje
Je weet niet of het beter is, meisje
Je hoopt dat niemand je zal vergeten, meisje
En dat ze allemaal spijt krijgen, meisje
Maar meisje,
Zie je dan niet dat het een permanente oplossing is
voor een tijdelijk probleem?
..zei ik tegen mezelf en het meisje leefde verder.