Prachtig (Melissasadowski)
De zon verdwijnt op haar gemak achter de horizon
De maan schijnt haar licht op het water
Kleine golven komen aan op het strand
De weerspiegelingen dfansen en glinsteren
De wind is het enige geluid
Zoals zij door de bladeren waait
Enkelen laten los en worden door haar meegevoerd
En komen elders weer tot rust
Een enkele wolk zweeft langs de maan
Een vogel vliegt geruisloos
Geen beschaving te bekennen
Alleen jij en ik
Onze woorden klinken als liederen
En ze betekenen meer dan elders vermeld
Hier vinden wij rust met elkaar
Hier vinden wij rust bij elkaar
Er is maar een woord die dit alles omschrijft
Wat jij bent, wat wij zijn
Wat de wereld nu even is
Prachtig