Op het moment dat jij die deur sluit
En de kerkklok 3 uur luid
Breekt het moment aan waarop jij hebt gewacht
En stap je een wereld in die je toelacht
Met een stralend zonnetje boven je bol
Oke, de bus was krap en vol
Maar geef toe het was het waard
Want als jij die nieuwe wereld instaart
Zie je waar je de komende weken zal verblijven
Een wereld vol zongebruinde lijven
Waarvan sommige ook rood verbrand
Palmbomen, zon, zee en strand
Werelds leukste luilekkerland!