En dan...
en dan
heb je eindelijk
je laatste gehad
ben je eindelijk klaar
en dan
blijkt ineens;
het is nog niet over
het blijft zo zwaar
en dan...?
Marielle
ze zeggen altijd; na de behandeling van kanker, dan val je ineens in een zwart gat... en dan begint het eigenlijk pas... het klonk altijd zo vreemd.. en als je dan bezig bent met chemo's en bestraling.. dan kijk je zo uit naar dat einde.. dat je weer beter bent... het heeft me heel veel tijd en moeite gekost om te accepteren, dat de kanker een deel van je is geworden, waar je mee zult moeten leren samenleven...