Als ze er is dan is het hier mooi.
Als ze blijft dan hebben we hooi.
Ze heeft onze amusement en plezier.
Dan drinken de mensen wel eens een glaasje wijn of bier.
Zo zie je maar, wat een zon allemaal doet.
En dat heeft iedereen,maar ook iedereen héél véél moed.
Hopelijk kan ze volgende zomers veel komen.
Dat is toch waar de mensen van dromen??