jij bent een deel van mij
als jij pijn hebt voel ik het ook
ben je er niet is het of een deel van mij ontbreekt
mijn liefde voor jou is zo fel
dat het pijn doet
wat ik voel voor jou kan ik niet beschrijven
het enige dat ik kan zeggen is
dat jij deel uitmaakt van mijn bestaan
dat jij deel uitmaakt van mij
Jammer dat jij dat niet zo denkt over mij
of toch - niet meer zo denkt
je zal altijd in mijn hart blijven
je zal altijd in mij blijven