Waaruit bestaat mijn leven?
Bestaat mijn leven dan toch alleen maar uit pijn en verdriet
Een periode met enkele gelukkige jaren ken ik niet
Het begon al met een slechte kindertijd
Zo’n slechte basis is funest, je raakt het nooit meer kwijt
Relaties liepen op de klippen, de keuze die ik maakte bleek achteraf niet goed
Terwijl je denkt als je eraan begint, dat je het goed doet
Zeker de tweede of de derde keer
Dan zijn er kinderen in het spel, die doe je dan niet opzettelijk zeer
Maar helaas mijn leven was een aaneenschakeling van trieste gebeurtenissen
Ik heb hierdoor ook mijn kinderen een tijd moeten missen
Gelukkig is het met 3 kinderen weer helemaal goed gekomen
En de vrede met het 4e kind is iets, daar blijf ik van dromen.
Ook mijn huidige relatie brengt me weer erg veel verdriet en pijn
Ik vraag het me steeds maar af: zal ik dan nooit gelukkig zijn?
Ik verlang zo erg naar de liefde, of een beetje aandacht en gezelligheid
Ik draag zoveel liefde in me, maar aan wie kan ik het in godsnaam kwijt
Waarom is er geen contact, begrip en een luisterend oor
Voor mijn verlangens, want op een gegeven moment, ga ik er niet meer voor.
Rosie Augustus 2002