Nee het is niet dat ik geniet
absoluut niet
Ook niet dat ik gelukkig ben
Zeker niet dat er zoveel mensen zijn
die om me geven
Helaas ook niet dat ik om zoveel mensen geef
Het enigste wat mij in leven houdt is hoop
Hoop dat er ooit een betere leven zal komen