een versnelling van mijn rode vloeistof
n naam die niet uitgesproken mag
hoofd omlaag knikkende knieën
zenuwachtige sleepende stapjes
richting puur plezier
schaamtevol dat passpoort bovenhalen
en dan de verlossing ...
binnen strijkend
heerlijk paraderen
neerkijkend op de mini-topjes
hoofd geheven
geen seconde van het verhoogje af te slaan
met dat fluoriserende blousje aan
knappe neger hier
déjà-vue jongen daar
onvergetelijke uurtjes
loskomen van het wekelijkse patroon