liefste voor eddy...
Lieverd waar ben je s’avonds in mijn dromen,
Waar zijn je unieke gouden handen,
Vol liefde, die het vuur van passie aan weten te wakkeren,
Waar is je humor en fantasie zodat het sprookje werkelijk word,
En we weer de paleizen van dromen kunnen betreden,
Waarin we weer in gondels over gouden wateren kunnen drijven
Wie zingt de teksten van de stilte nog eens voor me,
En laat me geluiden horen die alleen in onze gedachtes zullen zijn,
Wie rent er met me over verlaten velden en lacht met me,
Zoals je altijd zo mooi lachen kon,
Wie staart er met me naar de wolken die je zelf kleurt,
Liefste wie tekent voor me de sterren nu,
Wie verschijnt nu als volle maan voor me in het water,
Wie vertelt me niet te denken over vroeger of later,
Maar over nu want het is maar een droom,
En liet me vliegen over zeeën zo groot,
Liet me kijken naar het zachte avond rood,
In mijn eigen dromen,
Laat me je zachte stem weer in mijn ogen galmen,
Voedt me weer met je stillen woorden en pak mijn hand,
Streel mijn vleugels en heel met je kussen mijn wonden,
Laat je gouden handen alles kleuren met je fantasie,
En beloof me dat je me morgenavond weer opzoekt,
In het stille avond licht van mijn dromen,