Heb jij dat ook voor je gaat slapen
Dat je nog even aan me denkt
of blijft het alleen maar bij wat gapen
en snel bedenken wat de morgen brengt
Ik sluit mijn ogen en ik zie jou
peinzend zittend aan het strand
denkend "God wat moet ik nou"
Lieverd denk niet, maar pak mijn hand
Geniet eens lekker en vergeet je zorgen
het lukt je best, toe probeer het maar
want voor je het weet is het zo weer morgen
zo zijn we snel weer bij elkaar