Want ik zie je graag.... dikke zoen
is wat ik al dagenlang hardop herhaal
ik vecht maar kan er toch echt niets aan doen
mijn hart van slag af, helemaal
De mensen 's ochtends in hun auto's
vragen zich af "wie praat met hem"
wat ben ik blij met je mooie foto's
en hoe je me verwarmt met jouw zachte stem
Ze zien mijn lippen voortdurend bewegen
als ik al rijdend jouw gedicht oplees
men kijkt me aan en ik word verlegen
maar zo ben je bij me als ik in het donker sjees