Met je altijd stralende lach,
Kleur je de hemel weer rood,
Laat de lucht weer stralen,
Wolken in alle vormen,
Van een enorme draak,
Tot teder vlindertje,
Laat je fantasie spelen,
Dan kleur je met je pencelen,
Samen met grote schilders,
Sta je op een podium,
Als in je dromen,
En presenteer je je kunsten,
Aan de hele wereld,
Je fluit er een zacht deuntje bij,
En dirigeert het engelenkoor,
Voedt ons met een traan en een lach,
We zullen ook hier altijd van je houden,
Hoe ver of dicht bij je zijn mag,
Bedankt ome Sjors voor de vele mooie jaren,
(voor oom pas overleden aan kanker,
het lijkt zo ver weg, totdat het iemand dicht bij je raakt,
je vrolijkheid zal altijd bij ons blijven)