Nog nooit duurde het wachten eeuwenlang
en toch ben je maar pas een weekje weg
ik mis jouw lippen op mijn wang
en wat ik je altijd voor het slapen zeg
Ik mis je zo mijn lieve schat
Ik voel me leeg en het doet zo'n pijn
Ik heb het hier al weer helemaal gehad
'k zou nu graag heel dicht bij je zijn
Ik interpreteer "de angst" uit jouw gedicht
Het maakt me bezorgd en en ook ongerust
zijn het straks de parels die vloeien over mijn gezicht
of is onze liefde nog niet uitgeblust
Maar ook al kies je dan toch voor hem
en blijf je je andere lieverd trouw
Dan vergeet ik echt nooit meer jouw warme stem
Geloof mij dan lieveling....nee nooit vergeet ik jou