Ik heb heimwee,
naar mijn zorgeloze jeugd.
Toen mijn moeder
voor me zorgde, zo intens.
Geld kende ik niet,
roem was me onbekend
Zorgen waren taboe,
alleen de geborgenheid
in haar schoot,
gaf me kracht
om iemand te worden
in een stalen kooi
van het sterke leven.
Laat me herbeginnen
met de ervaring
van dit leven
en ik maak weer fouten.