'k Moet weerkeren
in gedachten en herinneringen,
een kus, een streel,
'k heb de liefde broodnodig,
als lucht en licht.
'k Heb teveel gewild
misschien was mijn verlangen
alleen verdriet
om de dood die me achtervolgt
en steeds grienend staat te lachen.
Neem me vast in gedachten,
ben zo bitter alleen in mijmeringen,
mijn jeugd heeft me verkracht,
zal je ooit eens
van een ander vernemen.
Bruggen, water, lichtfonteinen,
alles komt op me af,
zelfs de helft van de helft
blijft in mij versluierd.