Welkom in het land van verloren dromen
Dromen die zijn geweest en dromen die nog gaan komen
Met je armen gespreid
Dansen in de vergetelheid
Onder elke levensboom
Ligt een gebarsten droom
Een fijne baan, een leven, een bruid
Afgestoten als rottend fruit
Het gras onder je blote voeten
Platgetrapt door mensen die vergeten moeten
En je draait daar helemaal alleen
Vallende levensvruchten om je heen
Je struikelt, valt met je neus op de feiten
In het gras van pijnlijke herinneringen die blijven bijten
Zo lig je daar met tranen in je ogen
Op de enige plek waar niet tegen je wordt gelogen
Je draait je om, kijkt naar de lucht
Vanuit je hart komt een diepe zucht
In de wolken zie je het gezicht
Van ieder persoon waarvoor je bent gezwicht
In je hoofd rijst de vraag: Hoe kom ik hier vandaan?
Hoe kan ik ooit nog fatsoenlijk rechtop staan?