Ik loop vast in mezelf
probeer vrij te komen uit mijn gedachten
geketend aan eigen capaciteiten
probeer ik te vergeten
hoeveel ik mijn eigen lichaam nodig heb
in mijn onbereikbaar streven naar zelfstandigheid.
Mijn lichaam is gebonden
met inkt aan muren van papier
probeer ik met al mijn energie
muren te verbranden,
met vuur mijn lichaam te verminken
autonoom te handelen, los van mijn lichaam, los van mezelf.