lekker dicht tegen je aan
in de donkere bioszaal
ga met mijn neusje
langzaam langs je gelaat
je handen strelen
lieflijk over mijn armen
je lippen komen
steeds dichter en dichter
bij de mijne
een kus
een heerlijke tongkus
is wat daarop volgt
mijn 1ste
onze 1ste
ben blij dat ik hem
met jou heb mogen delen