mensen verkrijgen meningen
meningen die verkregen zijn uit informatie
en al bestaande meningen van mensen om hun heen
(vrouw vriendin vader of moeder)
deze mensen zouden in een conservatie
hun eigen mening nooit naar voren brengen
maar vissen wel naar de jouwe