Ik zie geen weg in je woorden ik weet zelfs het begin nog niet,Maar toch wil ik nog blijven dromen
dus alsjieblieft, verbied me dat niet.
IK weet zelfs nog niet of ik me dit alles op de wereld gelukkig hoef te zijn.
Of ik de wereld moet verkennen...
voor de tijd die we er misschien nog zijn want ik tel de dagen af
De dagen om je nog eens terug te zien,
De dagen om je nog eens te kunnen horen.
ah liefste, ik wouw dat ik er niet was geboren,Maar toch ben ik hier...Ongelukkig zoals geen ander.
Ik zal zeggen dat er geen woorden voor zijn dat er geen kans voor me is... ik weet ik ben verloren!
Maar ik hoop dat mijn wens ooit zal uit komen