Het sneeuwt nog in m'n hart
Miljoenen vlokjes bedekken de realiteit
Ik zoek steeds naar die ene die jij bent
Nu nog, na al die tijd
Ontelbare keren
Denk ik dat ik jouw schoonheid zie
Maar dat is slechts de wil van mijn gevoel
En in werkelijkheid een illusie
Zo veel kristallen komen uit de lucht
Maar jij zit er niet bij
Omdat je gekozen hebt
Om niet meer te vallen op mij
Nooit meer zal je smelten
Door mijn liefde voor jou
Noch zal je ooit weer gelukkig zijn
Vanwege het feit dat ik van je hou
Mijn hart is nu bevroren
En kan niet meer worden verwarmd
Omdat jij niet meer degene bent
Die mij omarmt
De sneeuwstorm woedt harder
Ik merk dat ik beef
Toch blijf ik dat ene vlokje zoeken
De enige hoop waar ik mijn hart aan geef